Policie hledá dvouletou holčičku ze Slovenska

Praha – Policie hledá dvouletou Izabel Natálii Lamošovou, kterou měl její otec Róbert Lamoš vrátit matce na Slovensko. Holčička se zřejmě pohybuje po ČR v doprovodu svého otce a jeho přítelkyně Tatiany Vargové. Dívka je zhruba 90 centimetrů vysoká a má tmavé, středně dlouhé vlasy. Lamoš má trvalý pobyt v Horoměřicích, jeho přítelkyně Tatiana Vargová v Praze 6, ale nezdržují se ani na jedné adrese. Policie proto žádá veřejnost o informace, které by vedly k nalezení dívky. Volat mohou na linku 158.

Městský soud v Brně již v červnu nařídil, aby otec svoji dceru vrátil na Slovensko, což ale podle mluvčího policejního prezidia Jaroslava Ibeheje zatím neudělal. Trojice se na známých adresách v Česku nezdržuje. Vyhledává krátkodobé podnájmy bytů, které velice často střídá.

Šestadvacetiletý otec děvčátka má slovenské občanství. Měří asi 175 centimerů, má střední postavu a hnědé vlasy. Ze Slovenska pochází i jeho dvacetiletá družka, která měří od 165 do 170 centimetrů, má hnědé oči a krátké tmavé vlasy.

Vydáno pod