Policisté našli v pražském taxíku zastřeleného muže

Praha - V Lužické ulici na pražských Vinohradech našli policisté v zaparkovaném taxíku zastřeleného 42letého muže. V uplynulých dnech po něm pátrali středočeští policisté. Policisté na místo vyrazili dnes dopoledne na základě oznámení, že v této ulici již několik dní stojí zaparkované vozidlo. Podezření, že by někdo mohl být uvnitř, se pak potvrdilo.

Vedle zásahové jednotky se na místě pohybovali rovněž kriminalisté, kteří důkladně ohledávali inkriminované místo a shromažďovali možné stopy. Až s několikahodinovým odstupem tak mohla policie potvrdit, že muž byl zastřelen a že jde o člověka, který byl od čtvrtka pohřešován. Přesný čas jeho úmrtí určí až výsledky pitvy, uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.   

Zároveň vyzval všechny svědky, kteří si v této části Vinohrad všimli ve čtvrtek večer něčeho neobvyklého, aby se přihlásili na linku 158. „Vzhledem k tomu, že se jednalo o taxikáře, tak bychom chtěli požádat o pomoc i jeho zákazníky, které vezl ve čtvrtek večer. Případně nám mohou pomoci také jeho kolegové taxikáři, kteří si mohli všimnout, kdo k němu do vozu nasedá,“ doplnil mluvčí. Šlo o vozidlo značky Honda tmavě šedé barvy.

Vydáno pod