AVÍZO: Evropský pohár vozíčkářů v ruční cyklistice

Ve dnech 11. a 12. července 2009 se v Lounech uskuteční největší sportovní akce tohoto roku. Již tradičně se do města sjede evropská špička (plus Omán, Spojené arabské emiráty a Kanada) na Evropský pohár ručních kol. Novinkou letošního roku je Mistrovství Evropy v jízdě na koloběžce a mezinárodní závod v jízdě na kolečkových bruslích.

Na sportovce čeká časovka jednotlivců i družstev, silniční kriterium městem a závod tandemů. V rámci programu je připravena pro návštěvníky i veřejná nesoutěžní jízda na kolečkových bruslích. Po oba dny bude vyhrávat v doprovodném programu také Handbike Music Scene s řadou zajímavých hudebních produkcí. Časovka se pojede na trati Louny - Černčice - Obora - Počedělice a zpět v délce 15 kilometrů, silniční kriterium po komunikaci v centru města. Časový program bude uveden na plakátech a letácích. Pořadatelé prosí občany města a obcí o shovívavost při silničních uzávěrkách, které budou na nezbytně nutnou dobu. 

  • Louny - kolečkové brusle autor: Ladislav Bába, zdroj: ČT24 http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/10/963/96203.jpg
  • Závody v jízdě na koloběžce autor: Ladislav Bába, zdroj: ČT24 http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/10/963/96202.jpg
Vydáno pod