AVÍZO: Koncert kapely Třehusk a křest jejího CD

V sobotu 18. září 2010 od 18.00 hodin vystoupí v areálu Zámeckého dvora ve Všeradicích u Berouna Poberounská hudební skupina Třehusk, která se zaměřuje na staropražskou muziku. Součástí koncertu bude křest čtvrté desky kapely nazvané Všeradice, Všeradice. Kmotrem nového alba, na němž si dvě písničky zazpíval také nejmladší člen kapely, tříapůlletý Mildík Frýdl, bude starosta Všeradic Bohumil Stibal.

Křtem CD Třehusku vyvrcholí IV. ročník kuchařské soutěže O putovní pohár M. D. Rettigové, který v areálu Zámeckého dvora ve Všeradicích začíná v 11.00 hodin. Kromě výkonů profesionálních kuchařů se můžete těšit na country kapelu Sedláci, dixielandový Brass band, dechový orchestr učitelů a žáků ZUŠ Dobříš, vystoupení břišních tanečnic či recitál Karla Bláhy.

Součástí akce je soutěž diváků O nejlepší kynutou buchtu. (Zúčastnit se může každý, kdo přinese minimálně pět doma upečených buchet.)

Každý 50. návštěvník získá zdarma CD Všeradice, Všeradice!

Kapela TŘEHUSK, která je doma v kraji kolem řeky Berounky a podhůří Brd, se staropražskými a lidovými písničkami vystupuje po Čechách, Moravě i v zahraničí už dvacet pět let.