Alkohol, rvačka, bezvědomí, smrt. Policie hledá muže, jehož pěsti zabíjely

Brno - Kriminalisté pátrají  po neznámém pachateli, který letos 1. srpna mezi osmou a půl devátou hodinou ranní napadl čtyřiapadesátiletého muže v ulici Nádražní. Napadený po útoku skončil v bezvědomí a na ulici ho našli ležet brněnští strážníci. Muž byl převezen do nemocnice, kde ovšem na následky poranění bohužel zemřel.

Policistům se podařilo získat fotografie z průmyslové kamery, kde je zachycen muž podezřelý z uvedeného činu. „Podezřelý muž má delší prošedivělé vlasy i vousy a vystouplé čelo. 1. srpna byl oblečen do zeleného trika s krátkým rukávem a černých tříčtvrtečních kalhot,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Procházková.

Oba muži byli podle dostupných informaci známí, kteří se delší dobu neviděli. V baru celou noc popíjeli alkohol. Podle barmanky pak došlo k hádce, která před podnikem vyvrcholila soubojem pěstí. Jedna z ran padla tak nešťastně, že skolila účastníka rvačky k zemi. V bezvědomí ho převezli strážníci do nemocnice, kde následkům zranění podlehl.

„Jakékoliv informace, které by napomohly k zjištění totožnosti muže na fotografiích, prosím sdělte kriminalistům na telefonním čísle 974 624 477, případně můžete využít tísňovou linku 158,“ doplnila mluvčí.

Vydáno pod