Čelní náraz do betonového pilíře stál řidiče život

Ludkovice – Náraz do betonového pilíře tunelu stál dnes brzy ráno život šestadvacetiletého řidiče v Ludkovicích na Zlínsku. Důvody, proč do překážky čelně narazil, zatím policie nezná. Faktem zůstává, že z jeho osobního automobilu značky Dacia zbyly jen trosky a smrt řidiče tak byla nezvratná.

„Hlášení o nehodě jsme dostali kolem páté hodiny ranní. Jde ale o málo frekventovanou silnici, a je proto možné, že k nehodě došlo mnohem dřív,“ uvedla mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

Příčinu neštěstí policisté vyšetřují. Vzhledem k tomu, že k nehodě došlo na přehledném úseku, je ve hře také mikrospánek nebo sebevražda.

Další smrtelná nehoda se stala dnes dopoledne na silnici I/50 nedaleko Starého Hrozenkova na Slovácku. Šestašedesátiletý šofér vozidla Lada Niva nedal nákladnímu vozidlu přednost, uvedl mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

„Senior vyjel z lesní cesty a chtěl se dostat přes komunikaci I/50 na protější odbočku na Bojkovice. Na silnici však vjel v momentě, kdy přijížděl plně naložený slovenský kamion. Jeho řidič neměl v klesání šanci zastavit,“ sdělil Mergental.