Na Hodonínsku zemřel při střetu se srnou mladý muž

Moravský Písek - Pětadvacetiletý muž zahynul ve čtvrtek po čtvrté hodině ráno při dopravní nehodě, která se stala u Moravského Písku na Hodonínsku. Cestoval s dalšími dvěma přáteli v osobním voze značky Hyundai, který se srazil se srnou. Auto po nárazu skončilo na střeše mimo vozovku. Silnice byla na čtyři hodiny zcela uzavřena.

„Vozidlo se dostalo do smyku a sjelo po kolizi do příkopu,“ řekl mluvčí jihomoravské policie Pavel Šváb. Řidič a jeden další spolucestující utrpěli zranění.

Na místo byly vyslány 2 týmy lékařů a dvě sanitky. Ošetřili celkem 3 pacienty. „Osmadvacetiletého muže s těžkými zraněními jsme transportovali na urgentní příjem FN Brno, další, jednadvacetiletý muž, byl se středně těžkými zraněními transportován do stejné nemocnice na traumatologickou ambulanci. Bohužel dalšímu šestadvacetiletému muži z osádky, který utrpěl mnohočetná zranění neslučitelná se životem, jsme už pomoci nedokázali,“ uvedl mluvčí Záchranné služby Jihomoravského kraje Radek Turin.

Výše škod nebyla dosud vyčíslena.

  • Trosky auta, v němž zahynul po střetu se srnou mladý muž autor: ČT24, zdroj: HZS Veselí nad Moravou http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/27/2695/269438.jpg
  • V troskách automobilu zahynul po střetu se srnou mladý muž autor: ČT24, zdroj: HZS Veselí nad Moravou http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/27/2695/269436.jpg
Vydáno pod