Šumperští futsalisté remizovali s Kladnem 5:5

Šumperk - Nepříjemnou ztrátu v boji o záchranu v nejvyšší soutěži zaznamenali futsalisté Delty Real Šumperk. Desátý celek ligy potřeboval v patnáctém kole porazit osmé Kladno. Po vyhraném poločase 4:3 ovšem přidal už jen jeden gól a zápas skončil remízou 5:5.

Šumperku úvod zápasu vyšel. Ve čtvrté minutě dal první gól Václavský a o dvě minuty později zvýšil po přečíslení tři na dva Šinogl. Hosté ovšem byli velmi nebezpeční. V deváté minutě snižoval Chrobák už na 3:2. Pak přišel nejhezčí moment zápasu, sólo Tomáše Hrudy zakončené čtvrtým gólem Delty, Kladenští ale znovu kontrovali, když si vlastní gól dal Navrátil. „Kdybychom odskočili na tři na čtyři tak si myslím, že by bylo hotovo, ale soupeř nás velice dobře trestal ze standardních situací, tam jsme špatně bránili. Velmi laciné góly,“ nešetřil kritikou šumperský Martin Málko.

Reportáž Miloše Korhoně (zdroj: ČT24)

Po přestávce oba týmy hlavně urputně bránily a jako první udeřili zásluhou Veselého hosté. Pak sice Martin Málko krásnou přihrávkou našel Navrátila a Šumperk ještě jednou vedl, devět a půl minuty před koncem ale svým třetím gólem v utkání rozhodl o remíze kladenský Chrobák. Delta přes zoufalý tlak v závěru dva body ztratila.

Vydáno pod