Živě na Jedničce z Ostravy

Prožijte siestu aktivně! Každé odpoledne od 14:00 do 16:30 nabízí ČT1 odpolední proud dobré pohody, informací, rozhovorů se zajímavými hosty, živé hudby, dobrých rad pro volný čas a dalších skvělých nápadů. Od pondělí 16. ledna do pátku 27. ledna, v každý všední den, budou vašimi společníky k odpolední kávě moderátoři Gabriela Lefenda a Petr Rajchert.

Pokaždé přijde do studia atraktivní host a hned 16. 1. to bude zpěvák Martin Chodúr. V úterý 17. 1. přivítáme režisérku Jitku Němcovou, středa 18. 1. je vyhrazena pro rozhovor s dokumentaristkou Helenou Třeštílkovou, ve čtvrtek 19. 1. změníme téma, když hlavním hostem bude sexuolog Radim Uzel, a v pátek 20. 1. přijdou herečky Jana Štěpánková a Zlata Adamovská.

Zatím jsme neprozradili všechno, abychom nevystříleli svou munici nadlouho dopředu, ale už teď se těšíme, jakou pozornost vzbudí ve středu 18. 1. velký trenažér, který otočí auto na střechu, aby si pasažéři v osobním autě vyzkoušeli kolizní situaci včetně toho, jak se z převráceného auta vystupuje. Taková příležitost se nenabízí každý den, určitě si ji nenechte ujít.

Jak už diváci znají, v Ostravě se hodně využívá také prostor před televizním studiem, a tak v pátek 20. 1. budou hosty ve studiu střídat sochy z ledu a sněhu, které budou v živém přenosu modelovat umělci přímo na televizním nádvoří.

V dalším týdnu můžeme slíbit tyto oblíbené hosty, přijde: Anna Šišková (23.1.), Bohumil Klepl (24. 1.), Michal Pavlíček (25. 1.), Simona Stašová a Milan Cieslar (26. 1.) a Radim Špaček ( 27.1.).   

Gábina a Petr se na vás těší v pořadu Živě na Jedničce. Své postřehy, nápady a reakce jim můžete adresovat prostřednictvím www.zivena1.cz  nebo  www.facebook.com/ZIVEna1.