AVÍZO: Újezdský duatlon startuje počtvrté v Klánovickém lese

V neděli 22. dubna odstartuje v Újezdu nad Lesy na okraji Prahy čtvrtý ročník Újezdského duatlonu pod záštitou starosty obce pana Pavla Roušara. K vidění bude celá řada rekreačních i vrcholových sportovců. Soutěžit budou také děti a připraven bude pestrý doprovodný program.

Závod probíhá systémem běh – kolo – běh. Běžecký okruh měří přibližně 950 metrů, ten cyklistický je dlouhý přibližně 13 km. Počet okruhů bývá rozdílný vzhledem k různým kategoriím. Připravena bude i kratší varianta závodu pro děti od 6 do 14 let a nejkratší pro děti do 6 let. Takže opravdu každý si přijde na své. Samozřejmostí je dětský a doprovodný program.

Újezdský duatlon
Zdroj: ČT24/Tomáš Eisner

Přihlásit se můžete na stránce závodu: http://www.triprozdravi.cz/ 

Duatlon je součástí Újezd.net „Seriálu tří závodů pro Zdraví“. Tento pohodový sportovní seriál pro celou rodinu nabídne již počtvrté skvělou zábavu a zajímavé závody, při kterých je zážitek víc než výkon. Dalšími závody jsou: orientační závod na kolech v Klánovicích a technické cross-country v Úvalech. Díky kvalitnímu zázemí se špičkovým závodním servisem a také díky pohodové atmosféře každým rokem oblíbenost závodů roste. Účastníci všech tří závodů jsou na konci roku vyhodnoceni podle úspěšnosti a na závodníky čeká také závěrečná tombola s hodnotnými cenami. Velmi pestrým je doprovodný program, který je zpestřením a vytváří tak zajímavou akci nejen pro závodníky.

Újezdský duatlon
Zdroj: ČT24/Tomáš Eisner
Vydáno pod