Ženy, které nenávidí muže

Režisér Robert Sedláček začne od pátku 3. srpna natáčet v Ostravě nový televizní film nazvaný Ženy, které nenávidí muže. Scenárista a spisovatel Zdeněk Zapletal napsal pod tímto názvem klasickou detektivku. Sériové vraždy v ní vyšetřuje detektiv, který se sám stane podezřelým. Je postaven mimo službu a pátrá na vlastní pěst. Za tiché pomoci kolegy se dostane na stopu skutečného pachatele. Hrají Jiří Langmajer, Norbert Lichý, Martin Stránský, Hana Vagnerová a další. Natáčení je plánováno do 19. 8. 2012.

Série vražd, jejichž obětmi – až na jednu výjimku – jsou muži, nese společné znaky. V průběhu vyšetřování začne s kriminalisty komunikovat zřejmý pachatel. Pátrání odhalí pozadí tohoto patologického chování. Kriminalisté, v podání Jiřího Langmajera, Norberta Lichého a Martina Stránského, postupně rozkrývají jednotlivé indicie. Vrah zasáhne i do soukromí prvního z nich, a jeho nadřízení ho proto z vyšetřování stáhnou. Cesta k odhalení pachatele se komplikuje a udržuje nás v napětí až do samého konce.

Obyčejný život, obyčejné starosti a běžná zákoutí města, v němž hrdinové této detektivky odehrávají své role, nám budou připadat blízké a samozřejmé. Jen to, co se děje za těmito kulisami už tak samozřejmé nebude. Ženy, které nenávidí muže natáčí Televizní studio Ostrava v lokacích Ostravy, Havířova a jejich nejbližšího okolí.

Vydáno pod