Panenky drží interligovou neporazitelnost

Veselí nad Moravou - Házenkářky Veselí nad Moravou si stále drží svoji interligovou neporazitelnost. Nevyzrál na ně ani ambiciózní Most vedený trenérem Dušanem Polozem. Moravský tým ve vzájemném zápase zvítězil 20:17.

V dlouho vyrovnaném utkání dominovaly hlavně obrany. Veselí se sice zpočátku dostalo do tříbrankového vedení, Most ale dokázal vždy dotáhnout, především díky přesné mušce reprezentantky Martínkové. Poločas tak skončil nerozhodně 10:10.

Rozhovor s Helenou Štěrbovou (zdroj: ČT24)

Panenky k náporu zavelely až v poslední čtvrthodině zápasu. O góly se staraly hlavně letošní posily - Salčáková a Štěrbová. Právě čtyřiadvacetiletá spojka nakonec krátce před koncem přesnou dělovkou vzala Severočeškám poslední naději na zvrat.

Na zatím vedoucí Most tak Veselí v interlize ze třetího místa ztrácí  jediný bod. Panenky ale mají zápas k dobru, stejně jako slovenské Michalovce, které jsou na druhém místě díky lepšímu skóre. 

Rozhovor s Monikou Rajnohovou (zdroj: ČT24)

Hráčky Veselí čeká o víkendu odveta evropského poháru právě proti Michalovcům. Lehký úkol mít nebudou, v zápase na Slovensku totiž prohrály o osm gólů. V interlize na domácí půdě dokázali letos se stejným soupeřem remizovat. 

Vydáno pod