Střelci z Prostějova vládli 4. kolu lukostřeleckého poháru

Přerov - Zimní pohár města Přerova v halové lukostřelbě pokračuje. Čtvrtého dílu se zúčastnil i jeden z adeptů na celkové vítězství Kamil Kovář.

Člen prostějovského oddílu Kamil Kovář vyhrál v kategorii mužů první dva turnaje letošního zimního poháru. Pak jeden díl vynechal, ale tentokrát navázal tam, kde skončil. Kovář byl mezi muži znovu nejlepší, i když jen s průměrným výkonem 540 bodů.

„Dnes jsem neočekával žádné výsledky, protože už měsíc jsem nestřílel a soustředím se teď na studium. Takže jsem spokojný.Teď si dám měsíční trénink a myslím, že to bude lepší,“ uvedl Kamil Kovář.

Reportáž Miloše Korhoně (zdroj: ČT24)

Kovářův výsledek nebyl zdaleka nejlepší. Vůbec nejvíc - 555 bodů, nastřílel jeho týmový kolega Milan Hajduk mezi seniory. O bod méně pak stačilo třetímu z prostějovských střelců Miroslavu Hudcovi k vítězství v soutěži juniorů.

"S dnešním výkonem moc spokojený nejsem. Čekal jsem trochu víc, ale na druhou stranu jsem nějakou dobu netrénoval, navíc tato sezóna se nese ve znamení toho, že mě čeká maturita, takže na trénink není tolik času, kolik bych si přestavoval,“ pravil vítěz juniorů Miroslav Hudec.