Odpoledne s Tomem Wizardem

Báječné odpoledne plné soutěží a muziky čeká návštěvníky dětského dne na náměstí Svobody v Brně v neděli 2. června 2013 odpoledne. Česká televize tady v rámci festivalu Brno – město uprostřed Evropy připravila setkání s Honzou Adámkem, tedy televizním Tomem Wizardem, a dalšími hosty.

Výpravy za tajemstvími naší minulosti, které děti znají z televizního pořadu Záhady Toma Wizarda, se tentokrát přesunou do centra jihomoravské metropole. Mezi 14. – 17. hodinou vyroste na náměstí Svobody několik stanovišť, kde si holky a kluci otestují svoje myšlení a dovednosti při řešení nejrůznějších úkolů. Ti, kterým se podaří vyluštit heslo, se mohou těšit na drobné odměny.

Kromě Honzy Adámka, který v televizním pořadu odhaluje nejrůznější záhady pod přezdívkou Tom Wizard, v programu na náměstí vystoupí Ondra Havlík se svou beatboxovou show a vokální skupina Yellow Sisters. Přistavený bude i televizní přenosový vůz, do kterého mohou malí i velcí návštěvníci nahlédnout.

Záhady Toma Wizarda patří ke stálicím dětského vysílání České televize. Dobrodružné výpravy vznikají v produkci brněnského studia a ČT2 je vysílá v rámci Planety YO vždy v pátek odpoledne kolem 17. hodiny.

Vydáno pod