AVÍZO: V Hradci kopaná pomáhá

Na hřišti Nový Hradec Králové proběhne 29. června charitativní turnaj v malé kopané Sport Hradec Cup 2013. Z turnaje se již stala tradice a letošní 5. ročník Sport Hradec Cup 2013 přivítá celkem 16 týmů. Turnaj probíhá tradičně pod záštitou primátora města Hradec Králové, patrony jsou Karel Piták a Martin Hosták. Výtěžek akce je každý rok určen na předem vybraný charitativní projekt.

Cílem letošního ročníku je pomoc pro Martina Čepe, který vzhledem k předčasnému narození trpí řadou těžkých zdravotních problémů a pro pacienty oddělení 4. interní hematologické kliniky FN Hradec Králové. Podle organizátorů je hlavní vizí turnaje vybrat a předat peníze tam, kde skutečně pomohou. Samozřejmě se také chtějí pobavit, setkat s přáteli, zahrát si fotbal a celý den si užít. Důležité je, aby všichni zúčastnění pochopili, že se jedná o charitativní turnaj, a aby také všichni ctili soupeře, rozhodčí a fair play.

Pro letošek je připravený zajímavý doprovodný program. Přichystány jsou dovednostní soutěže o ceny, koncert saxofonového kvartetu, turnaj judistických nadějí, vystoupení pro děti, ve hře je vystoupení kouzelníků a snad se povede i jedno překvapení… Do dražby jsou připraveny podepsané dresy fotbalových a hokejových osobností i další sportovní artefakty.

Pokud chcete prožít zajímavý den a podpořit dobrou věc, přijeďte se podívat 29. června do Hradce Králové!