Policie pátrá po patnáctileté Drahomíře Navrátilové

Bruntál – Policie České republiky pátrá po pohřešované patnáctileté Drahomíře Navrátilové z Bruntálu (narozená roku 1997 – ještě nemá 16 let), která je k trvalému pobytu hlášena na adrese Nezvalova č. 15, Bruntál. Tato mladistvá dívka byla naposledy viděna 22. 6. 2013 v centru Bruntálu na oslavách výročí 800 let města. Do této chvíle není rodičům a nejbližším příbuzným známo, kde se zdržuje a pohybuje. Nepodává o sobě žádné informace a vzhledem k obavě o její život a zdraví po ní bylo v těchto dnech vyhlášeno pátrání. V minulosti už byla jednou pohřešována, a to na konci března letošního roku, kdy se zdržovala v Bruntálu.

Patnáctiletá Drahomíra Navrátilová z Bruntálu je střední, 165 cm vysoké postavy, váží kolem 70 kg, má středně dlouhé blond vlasy, zelenomodré oči a vypadá na 18 let. Naposledy byla viděna v krátkých bílých riflích a černé halence s dlouhým rukávem. Na nohou měla červené tenisky.

Jakékoliv bližší informace a poznatky o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla nacházet, sdělte prosím, třeba i anonymně, na telefonní číslo bruntálské policie 974731336 por. Bc. Lence Šajtarové, případně na tiskové oddělení PČR mobilního telefonního čísla 602161744 nebo přímo na bezplatnou linku tísňového volání Policie České republiky čísla 158. V případě, že o pátrací relaci ví i sama pohřešovaná dívka, nechť se přihlásí svým zákonným zástupcům nebo na kteroukoliv policejní služebnu.