Navrátil počítá proti Argentině s osvědčenou sestavou

Prostějov – Semifinále Davisova poháru se blíží. Utkání mezi Českem a Argentinou se uskuteční od 13. do 15. září v pražské O2 areně a pořadatelé očekávají, že hlediště s kapacitou 12 800 diváků bude vyprodané. Kapitán Jaroslav Navrátil počítá s osvědčenou sestavou, družstvo má opět táhnout Tomáš Berdych a Radek Štěpánek.

„Vinou losu nás letos doma jiné domácí daviscupové utkání nečeká. Semifinále se silnou Argentinou bude velký zápas se sportovní i společenskou úrovní a prestiží,“ uvedl majitel pořádající agentury Česká sportovní Miroslav Černošek.

Kapitán Jaroslav Navrátil počítá do nominace s pěticí hráčů, kterou by měli tvořit Tomáš Berdych, Radek Štěpánek, Lukáš Rosol, Jan Hájek a Jiří Veselý. „Jsem rád, že je Štěpánek zdravotně v pořádku a výkonnostně jde nahoru. Berdych má zatím vynikající rok. Bez výkyvů. Takže můžeme stavět na osvědčené dvojici,“ poznamenal Navrátil.

Berdych začal po dvou týdnech volna a dovolené v Řecku přípravu na druhou polovinu sezony v pondělí v Prostějově. Štěpánek se s Markem Všetíčkem a Petrem Kordou připravuje druhý týden v USA.

Předprodej vstupenek na terminálech Sazky začíná v pondělí 5. srpna v 1:15. Internetový prodej vstupenek odstartuje ve stejný den ráno v 9:00 na portálu www.sazkaticket.cz. Vstupenky na zápas s Argentinou se budou prodávat jako balíčky na všechny tři hrací dny. Do čtvrtého patra 02 areny se prodávají ve třech cenových kategoriích za 1 980, 2 400 a 3 600 korun. Lístky do prvního patra budou stát 7 500 korun a na tribunu nad krátkou stranou kurtu 8 990 korun. Navíc se budou prodávat vstupenky na jednotlivé dny do čtyř sektorů v horním patře haly.