Natáčení filmu Dědictví II v Olšanech

Blíží se závěr natáčení filmu s názvem Dědictví II aneb Kurvahošigutntag, který je pokračováním úspěšné komedie z roku 1992. Film se má na plátnech kin objevit v únoru příštího roku, diváci se můžou těšit na známé tváře z prvního dílu, ale i na herce, pro které je účinkování v Dědictví II premiérou. Reportáž z natáčení v Olšanech nafotil Miroslav Krupica.

Slunné počasí, letní vánek, vůně lučních květů, krásná krajina a lidové písně, které hrála cimbálová kapela, vytvářely poklidnou atmosféru při natáčení jedné ze scén nového filmu. A právě na známé farmě v Olšanech se natáčela část pokračování filmové komedie.

V rozhovoru, který nám Bolek Polívka poskytl, jsme se dozvěděli, že natáčení filmu bylo hodně náročné a představitel hlavního hrdiny pevně věří a očekává, že se film bude líbit stejně jako první díl.

Ve filmové scéně, která se odehrávala v poklidném a sluncem rozzářeném prostředí farmy v Olšanech, se objevil i zpěvák Karel Gott, který do této krásné a idylické krajiny jižní Moravy přiletěl „helikoptérou“. I v tomto pokračování úspěšné komedie nebude jeho charismatická postava chybět a diváci se tak mohou těšit na filmové setkání Karla a Bohumila takřka po jednadvaceti letech. 

  • Z natáčení filmu Dědictví II autor: Miroslav Krupica, zdroj: ČT24 http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/49/4887/488658.jpg
  • Z natáčení filmu Dědictví II autor: Miroslav Krupica, zdroj: ČT24 http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/49/4887/488661.jpg

Text: Eliška Moravcová; foto - Miroslav Krupica

Vydáno pod