Bavte se tím, co právě frčí, láká festival In-Joy mladé na výstaviště

Brno - Brněnské výstaviště o víkendu patří mladé generaci. Festival zábavy In-Joy láká na počítačové hry, hudbu a hlavně streetovou kulturu. Návštěvníci se budou moct podívat na tvorbu graffiti, svařování soch z kovového šrotu nebo na různé pouliční sporty. Hlavně si ale jednotlivé dovednosti budou moct vyzkoušet a sami si v nich i zasoutěžit.

Street art, 3D hry, graffiti nebo koncert tanečních a hip hopových hvězd - nový brněnský festival In-Joy cílí na mladé a nabízí jim to, co aktuálně nejvíc „frčí“. „Například v rámci Street City máme zhruba dvanáct sportovních a uměleckých zón. V každé zóně jsou nejlepší čeští i zahraniční umělci nebo sportovci,“ popsal spoluorganizátor festivalu Martin Fiedler. Návštěvníci se mohou těšit na vytváření street artu na autech, graffiti umělce a tatéry, komiksové výtvarníky nebo sochaře, kteří svoje díla svařují z kovového šrotu.

Hudební program v sobotu obstará talentová soutěž pro kapely i interprety. Program vyvrcholí koncertem, jeho hlavními hvězdami budou slovenský raper Rytmus a zpěvačka Dara Rolins. V neděli pak následují vystoupení amatérských kapel. Herní zóna bude celý víkend zasvěcená virtuálním soubojům a moderním technologiím.

NO COMMENT: Festival zábavy In-Joy (zdroj: ČT24)

Podrobný program festivalu najdete na webu In-Joy.

Třídenní festival zábavy pro mladou generaci umístili pořadatelé do areálu brněnského výstaviště. Dění ve třech halách (konkrétně B, C a E) je rozděleno tematicky podle tří hlavních témat festivalu - na hudbu, hry a streetovou kulturu.