Velikonoce oslaví „koňáci“ v Luhačovicích

Velikonoční kulisou se pro protagonisty druhé série seriálu Znamení koně staly Luhačovice. I když se v těchto lázních nic dějově podstatnějšího neodehrává, na lázeňské kolonádě se sešlo hned několik hlavních postav. Natáčení nemohlo zůstat bez povšimnutí mnoha lázeňských hostů. Někteří z nich si nakonec v seriálu i zahráli.

I když je polovina května, v seriálovém ději je právě doba Velikonoc a hrdinové sledují drezúru koně na lázeňské kolonádě. Tentokrát i za účasti početného komparsu. „Valinka s Oldou si stoupnou vedle paní s růžovou šálou,“ zní pokyn asistenta režie. „Tak pojď táto,“ hledá ještě mimo záběr Valérie Zawadská Oldřicha Navrátila, svého seriálového manžela.

Přítomnost známých herců využívají i lázenští hosté, kteří vytahují fotoaparáty, případně mobilní telefony, aby se nechali zvěčnit se svojí oblíbenou hvězdou. Kromě komparsistů si ve filmu zahráli i středoškoláci, kteří kolonádou procházeli během školního výletu. Vytvořili kulisu pro příchod Miroslava Donutila se Zdeňkem Mahdalem.

Režisér Milan Cieslar (zdroj: ČT24)
Vydáno pod